Från a till o

Du kan använda griffelpennor inom- och utomhus

Trodde du att griffeltavlor och griffelpennor är någonting som bara används inomhus? I sådana fall är det dags för dig att tänka om! Du kan nämligen med fördel använda dessa för att marknadsföra ditt företag även utomhus. Läs vidare så ska vi berätta mer om detta. Griffelpennor för att skriva på griffeltavlor finns här.

Om att använda griffeltavlor utomhus

En griffeltavla som används utomhus fängslar genast kundernas uppmärksamhet. Detta i samband med att presumtiva kunder passerar förbi din butik, pub, restaurang eller liknande. Dessa skyltar fungerar väl som trottoarpratare – de är enkla och förmedlar ditt budskap på ett effektivt sätt. Förutsatt att budskapet är utformat på ett bra sätt lockar du med hjälp av skylten in kunder till ditt företag.

Du kan med fördel använda humor, referenser till popkultur och beprövad säljteknik för att stå ut från mängden. Detta är särskilt viktigt om ditt företag är verksamt lokalt på orten. Det finns då många andra gatupratare och skyltar som pockar på kundernas uppmärksamhet. Men genom att sticka ut från den grå massan och ha ett säljande budskap kan du skapa fottrafik in till ditt företag. En griffeltavla med ett välsvarvat budskap kan därmed vara en tydlig konkurrensfördel.

Därför är det viktigt att du införskaffar griffeltavlor och griffelpennor i olika färger. Genom att göra detta kan du skapa fantastiska skyltar som marknadsför ditt företag och vad ni har att erbjuda!

Griffelpennor används även ofta inomhus

Även om det är väldigt effektivt att använda dessa tavlor utomhus bör du såklart inte begränsa dig. Du kan även använda griffelpennor för att skapa fantastiska skyltar för inomhusbruk. Inne på företaget har du en utmärkt möjlighet att på ett effektivt och estetiskt tilltalande sätt marknadsföra till exempel er meny.

Det finns flera goda skäl att göra detta. Till att börja med är griffeltavlor väldigt enkla att sudda ut och återanvända. Detta till skillnad från mer traditionella skyltar som utformas en gång och sedan inte går att användas. Därför behöver du inte rädas från att marknadsföra även säsongsbetonade varor eller tjänster.

Det kanske rör sig om att ni har någon speciell rätt som byts ut med jämna mellanrum eller att hela menyn är säsongsbetonad. Men det kan ju även vara så att era tjänster varierar eller att ni vill informera om något som är aktuellt för stunden!