Från a till o

Flyttstädning i Täby – Din flytt handlar om framtiden

Flyttstädning i Täby - Din flytt handlar om framtiden

På väg mot nytt boende? Taggad att få iväg flyttlasset? Tankemässigt redan börjat möblera ditt nya hem? Då är det precis som det ska vara. Att flytta ska inte handla om att städa ut det som varit. Att flytta ska handla om framtiden. Så låt en stäfirma ta hand om flyttstädningen i den bostad du lämnar i Täby medan du gör dig hemmastadd på din nya adress. Det är du värd!

Flyttstädning i Täby- Så funkar det!

Det första steget för att beställa flyttstädning i Täby är att kontakta städfirmans kundtjänst. Gör detta så tidigt som möjligt så att du säkerställer att du får en tid som passar in i din flyttplanering. I samband med bokningen kommer man också överens om det praktiska kring överlämningen av din nyckel. Städfirman lämnar även garanti på sitt arbete. Kostnaderna diskuteras också i planeringen av flyttstädningen i Täby. Man kan få ett fast pris baserat på bostadens storlek under förutsättningen att bostaden anses vara ”normalsmutsig”. Priset är ett totalpris vilket innebär att såväl momsen som RUT-avdraget redan är inräknat och att inga dolda avgifter tillkommer. Efter utförd städning skickas en faktura på det fasta priset till din nya bokföringsadress.

Vad ingår i flyttstädning i Täby? Städfirmors flyttstädningar utförs alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Det betyder att samtliga ytor invändigt ingår i städningen. Firman tar med det material som behövs för städningen och rengör allt ifrån köksskåp, ugn och kylskåp till golvbrunnar, fasta armaturer och de där svåråtkomliga ytorna bakom elementen. Fönsterputs ingår självklart. Rengöring av braskamin, balkong och biytor ingår inte i den ordinarie flyttstädningen i Täby men kan givetvis beställas som tillval. Behöver du dessutom hjälp med att piffa upp trädgården inför en visning eller med att tömma garaget, vinden eller förrådet? Fråga firman så kan ni tillsammans säkert hitta en kostnadseffektiv lösning på det med.

Garanti

När du anlitar en städfirma för din flyttstädning i Täby garanterar firman att du blir nöjd med deras jobb och att städningen av bostaden blir godkänd av hyresvärden eller den som ska flytta in efter dig. Genom att anlita en firma slipper ni alltså helt och hållet ansvaret för flyttstädningen i Täby och kan till fullo fokusera på ert nya hem. Om du mot förmodan inte är nöjd med arbetet kommer firman självklart tillbaka och åtgärdar det som du inte är nöjd med.