Från a till o

Hemmamatch för Manchester United

Manchester United är en av de stora klubbarna som gjort sig kända världen över med spelare som Bobby Charlton, Ryan Giggs, Paul Scholes, Gary Neville, David Beckham och Park Ji-sung.

Det finns ingen publiksport i världen som kan mäta sig med fotboll och just Premier League är en av de stora ligorna som man kan räkna med att kunna se på tv nästan varsomhelst i världen. Bland svenska supportrar finns det ett stort intresse för många av de engelska storlagen och Manchester United har sin trogna svenska skara av fans precis som exempelvis Arsenal eller Liverpool. Old Trafford, som är hemmaarenan för Manchester United, tar hela 75 997 personer vilket gör den till något större än många av de andra i England som tar cirka 60 000 personer.

18 gånger har Manchester United blivit engelska mästare, 3 gånger har de vunnit UEFA mästerskapet och totalt har de 20 ligatitlar. Kanske är det dags snart igen, och visst skulle det vara en ära att vara delaktig i deras kamp om att vinna ännu en gång?

Fotbollsresa

Med en fotbollsresa så ger du dig själv chansen till att uppleva fotboll när den är som bäst på riktigt! Att se de riktigt stora spelarna vi har idag spela live och andas samma luft som dem i minst 2 x 45 minuter är minsann inte en utflykt som går av för hackor! Att välja att se Manchester United spela är att försäkra sig om att få en härlig upplevelse i fotbollens tecken då detta är ett lag som sällan gör en besviken.

Staden Manchester är såklart känd mycket på grund av sitt fotbollslag, men staden har även massor av annat att ge till en besökare. Här finns massor av roliga och intressanta museer, trevlig och spännande shopping, vackra omgivningar, restauranger i toppklass och mycket annat att se och ta sig för när man ändå är där.