Från a till o

Vivi Linde – ansiktet utåt på Tarotguiderna

Tarotguiderna.nu är en sida som erbjuder mediala tjänster via telefon och hjärnan bakom verket heter Vivi Linde. Vivi arbetar själv som medium och har synts i TV-programmet Livet på andra sidan. Vivis mediala förmåga gör att hon kan få kontakt med andra sidan, vilket är uppskattat av många som är nyfikna på hur deras nära och kära har det.

Vet med om Vivi

Ända sedan 16-årsåldern har Vivi varit intresserad av astrologi tack vare att hon hittade tydliga samband mellan sitt stjärntecken och sin personlighet. Intresset för universums kraft och andliga fenomen växte under åren och idag arbetar hon med vägledning av olika slag. Bland annat vänder sig personer till henne för råd och frågor som rör relationer, arbete och ekonomi och mycket mer.

Vivi ägnar sig även åt energibalansering för att ta bort både fysiska och psykiska obalanser som påverkar människor negativt. Hon menar att genom balans i chakrasystemet för man ökad livskraft och bättre hälsa. Spänningar löses upp och självmedveten kring ens egna begränsningar blir större.

Många utbildningar på sitt CV
Vivi har utbildat sig på flera områden där bland annat astrologi, medial utveckling, healing, tarot och djurkommunikation har gett henne stora kunskaper. Förutom allt detta kan hon titulera sig som diplomerad livscoach och är idag dessutom ansiktet utåt på tarotgudierna.nu, en sida som erbjuder medial vägledning inom flera olika områden. Hon arbetar idag som professionellt medium och har förutom Tarotguiderna även en egen podd och en blogg där hon delar med sig av både kunskap och egna tankar på ämnet tarot och mycket annat.

Känd från TV

Vivi fick sitt stora genombrott genom TV-programmet Livet på andra sidan, där hon och andra medier utföra sitt arbete framför kameran. Programmet var väldigt omtyckt och under åtta avsnitt fick man följa medierna på sina uppdrag ute hos olika klienter. För Vivi var programmet en stor utmaning som hon först var något tveksam till, men med facit i hand så var det värt varenda sekund eftersom hon under resans gång fick möjlighet att hjälpa många människor och samtidigt få bekräftat att det hon gör faktiskt fungerar.

Är man nyfiken på att ta del av vägledning genom tarot eller andra metoder på Vivis vis finns hon och flertalet andra mediala vägledare att kontakta via tarotguiderna. På sidan kan man även ta del av hennes podd och andra intressanta saker som har med andlighet att göra.