Från a till o

3D-visualisering av lägenheter

Tänk dig att du har ett bostadsrätts- eller hyreshus där du ska sälja eller hyra ut lägenheter som du kanske inte ens har byggt än. Hur ska köparna eller hyresgästerna då få en bra och rättvis bild över bostäderna som dessutom är inbjudande och säljande? Genom att använda 3D-visualisering av lägenheter med bostadsväljare kan du med enkla medel uppnå just detta!

Fördelarna med att använda 3D-visualisering med bostadsväljare är flera:

  • Det blir lättöverskådligt för köparen/hyresgästen att se vilka lägenheter som finns.
  • Bra överblick över lediga lägenheter.
  • Tydliga och inspirerande bilder över lägenheten och närmiljön.
  • Relevant information om lägenheten såsom bostadsyta och pris/hyreskostnad.

3D-rendering och visualisering är processen där modellerna genom verklighetstroget utseende kommer till liv. I detta fall ditt rör det sig alltså om bostadsrätts- eller hyreshus och dess lägenheter. Material, färger och detaljer såsom skuggor och ljus skapas så att de blir realistiska. Genom dessa verklighetstrogna och högkvalitativa bilder kan köparen eller hyresgästen få en helt annan och mer positiv och inbjudande bild av lägenheten än om via en informationsfolder eller liknande.

Hur används 3D-visualisering av lägenheter med bostadsväljare?

Så hur används då 3D-visualisering av lägenheter med bostadsväljare, kanske du undrar? Genom 3D-renderingen får köparen eller hyresgästen en god överblick över hela huset och dess närliggande miljöer. Kunden kan sedan interagera med och få en mer detaljerad bild över specifika lägenheter eller områden. Själva bostadsväljaren är som namnet antyder en hjälp för kunden att välja sin framtida bostad. Den kan enkelt användas på olika hemsidor och kan hantera över 100 000 olika lägenheter!

Genom det interaktiva verktyget kan kunden få en inspirerande men ändå tydlig information om lägenheterna. Kunden kan se vilka lägenheter som är tillgängliga för köp eller hyra. Hen kan även se hur många rum som finns, vilken bostadsyta som lägenheten har, prisnivå och annan relevant information.

Om kunden anser att någon eller några lägenheter är speciellt intressanta, kan man enkelt klicka sig vidare. Där finner man exempelvis bildgalleri med bilder på både interiören och exteriören. Kunden kan till och med få en virtuell rundvandring i 360 grader för att få en större helhetsbild över lägenheten och dess vinklar och vrår. Detta kommer med all sannolikhet att hjälpa din försäljning eller uthyrning av lägenheterna på traven.