Från a till o

Hitta dekorationer till dop och namngivning

Med dekorationer och andra festliga tillbehör är det enkelt att göra ett dop eller en namngivningsceremoni extra fin och personlig. Ballonger, vimplar, tårtdekorationer och annat blir ofta kronan på verket. Hos myspecialday.se, som är en e-butik, finns allt som behövs för att skapa ett vackert och minnesvärt dop.

Om myspecialday.se

Myspecialday.se är en e-butik med fokus på fest- och kalasprodukter av olika slag. Butiken startade till följd av att grundarna ville kunna erbjuda det som själva saknade på marknaden. Resultatet av detta blev en butik med ett stort utbud av produkter, lämpliga för alla speciella dagar, så som:

  • Födelsedagar
  • Bröllop
  • Student / examen
  • Babyshowers

På myspecialday.se finns kategorier för olika tillfällen, bland annat dom ovan nämnda, för att det ska vara enkelt att hitta det som efterfrågas.

Utbud och produkter för dop och namngivning

För den som letar fina dekorationer och tillbehör till dop eller namngivning finns mycket fint att hitta i utbudet. Under kategorin som heter just ”Dop- och namngivning” finns flera underkategorier, innehållandes bland annat olika teman, ballonger, produkter för dukning och dekorationer till bakverk. Kort och gott det mesta som behövs för det där ”lilla extra”.

Dekorationstips

Ett dop eller en namngivning är ett speciellt tillfälle och många gillar tanken på att göra det personligt. Ett tips för att lyckas med dekorationerna är att utgå från någon form av tema – till exempel en färg. På dop är det vanligt att låta färgerna gå i blått eller rosa, beroende på om det är en pojke eller flicka som ska döpas. För den som föredrar andra färger är silver, guld eller vitt fint för att hålla det neutralt. För ett mer lekfullt resultat går det att välja ballonger, vimplar och andra dekorationer i pastellfärger eller liknande. Oavsett vilka färger som önskas finns det mesta att hitta.

Ett annat tips för att lyckas med dekorationerna är att välja ut några typer av produkter. Det finns väldigt mycket att välja bland och även om det är fint med dekorationer kan det lätt bli för mycket. Välj ut 4–5 olika produkter – till exempel ballonger, vimplar, någon fin bordsdekoration och kanske något fint att placera på tårtan. Det räcker gott och väl för att skapa en minnesvärd och speciell dag.