Från a till o

Hitta recensioner om personliga varor

Vilken lufttrycksvibrator är bäst? Genom att läsa olika recensioner blir det lättare att välja rätt. Recensioner om Satisfyer pro 2 next generation kan exempelvis hittas på Youtube samt på Dildolistan.se.

Videorecensioner på Youtube

Det finns både företag, influencers och privatpersoner som gjort recensioner på Satisfyer pro 2 next generation. Även om produkten används på film så har de flesta av dessa klipp ”censurerats” av Youtube. Det betyder att filmerna inte går att se utan Google-konto där användaren angett sin ålder på över 18 år. Det kan även krävas verifiering. Enklaste sättet att hitta recensionerna är att söka på engelska ”Review Satisfyer 2 next generation”. Detta just eftersom de flesta recensionerna är på engelska.

  • Främst på engelska
    De flesta recensioner är på engelska – men även någon på tyska finns tillgänglig. Det är däremot svårt att hitta recensioner på svenska.
  • Lättare att få helhetsbild
    ”En bild säger mer än 1000 ord” – en video säger ännu mer. Det är absolut enklare att få en helhetsbild av produkten i en videorecension än i en textrecension.

Svensk recension av Satisfyer pro 2 next generation

Ett par svenska sidor har publicerat recensioner om Satisfyer pro 2 next generation. En av de mer genomarbetade recensionerna hittas på Dildolistan.se. En sida som jämför sexleksaker både utifrån funktion och pris.

Fördelar
Fördelen med denna recension är att den utvärderar produkten utifrån en rad olika punkter. Detta så som ergonomi, hållbarhet, tekniska specifikationer och funktion.
I recensionen ges Satisfyer pro 2 next generation ett betyg på 6 av 10. Bland de fördelar som nämns är bland annat de 11 intensitetsnivåerna, att den är vattentålig samt ergonomisk.

Nackdelar
Nackdelen med recensionen är att den är ”dold”. På Dildolistan går det att hitta en ”produktsida” för Satisfyer pro 2 next generation. På den sidan visas först en kort beskrivning av denna produkt samt en tabell med priser från flera olika butiker. Många ser helt enkelt inte den recension som ligger längst ner på sidan. Med andra ord under tabellen med priserna. Bland de nackdelar som nämns finns exempelvis att motorn låter lite högre än önskvärt samt att den är lite plastig. Hela recensionen kan läsas på Dildolistan.se genom att söka upp ”Satisfyer pro 2 next generation”.