Från a till o

Din Djurförsäkring hjälper dig jämföra försäkringar

När du försäkrar ditt djur kan du sova gott om natten. Detta i vetskap om att ditt husdjur kommer få veterinärvård utan att du tvingas gå i personlig konkurs till följd av veterinärbesöket. Men vissa husdjursförsäkringar är bättre än andra och du bör jämföra äpplen med äpplen – inte med päron. Därför rekommenderar vi starkt att du besöker Din Djurförsäkring. Det är nämligen en jämförelsesajt som gör det lättare för dig att jämföra husdjursförsäkringar på rätt sätt.

Gör som 9 av 10 hundägare och hälften av kattägarna – teckna en veterinärvårdsförsäkring!

Är det värt att jämföra försäkringar via Din Djurförsäkring?

Ja, det är definitivt värt att jämföra försäkringar för husdjur via Din Djurförsäkring! Till att börja med har personerna bakom sajten förstått att husdjursförsäkringar skiljer sig åt på flera sätt. Ett av dessa är att det är stor skillnad på till exempel en hundförsäkring och en kattförsäkring. Därför hjälper de dig att jämföra försäkringar för:

  • hundar
  • katter
  • smådjur.

Så det första du behöver göra när du besöker deras sajt är att välja vilket slags husdjur du har. Om du till exempel klickar på “Hundförsäkring” i huvudmenyn kommer du till den sida där du kan jämföra försäkringar för hundar. Du får då en överskådlig lista presenterad för dig och den innehåller flera olika försäkringsbolag. Genom att kasta ett getöga på denna kan du se vilken försäkring som är billigast och vilka specifika egenskaper som särskiljer den från de övrig alternativen.

Välj den försäkring som du föredrar och teckna den

När du har hittat den försäkring som du gillar bäst kan du gå vidare till försäkringsbolagets hemsida. Men du behöver inte självmant söka fram deras webbplats utan kan enkelt klicka dig vidare från Din Djurförsäkrings sajt. När du kommer fram till försäkringsbolaget kan du se ditt pris på den aktuella försäkringen. Dessutom kan du teckna den och säkerställa att ditt husdjur får det skydd som han eller hon förtjänar!

Som du säkert märker finns det betydande fördelar med detta tillvägagångssätt. Det är framför allt enkelt och bekvämt att jämföra försäkringar på detta sätt. Dessutom går det väldigt fort att göra detta!