Från a till o

Spänning och fritid

Är du ute efter något roligt och spännande att göra på fritiden? Vad skulle du säga om du också skulle kunna kamma hem miljoner på detta intresse? Nyfiken? Det borde du vara. Nu är det hög tid för att testa på spänningen i livet och spela Keno på nätet. Om rätt nummer rad kommer fram har du chansen att bli miljonär. Allt för att du bara tog chansen och testade din tur på ett Keno casino. Det går nästan inte att föreställa sig hur mycket pengar du skulle kunna tjäna och att allt du behöver göra är att välja några siffror och sen bara trycka på start knappen.

Keno online

Keno är mer än bara fem minuter på TV ‘n då och då. Spelar du på datorn behöver du inte vänta in några tider i tablån då du egentligen vill göra en massa annat. Nu kan du spela på morgonen innan jobbet, i soffan eller varför inte innan fredagsmyset. Det du gör när du spelar Keno är att du väljer en sifferkombination av 11 siffror. Det du sen ska hoppas på är att dessa siffror kommer upp bland totalt 20 olika sifferbollar. Får du inte alla rätt? Inga problem, då kan du vinna pengar ändå. Men för högsta vinsten krävs 11 rätt.

Samma förutsättningar

Vad som gör Keno unikt är att det handlar om tur. Här finns inga spelare som har spelat flera år och som är duktigare än dig. Varje ny spelare som loggar in har lika stor chans som den som spelat i flera år. Under en Keno dragning är alla lika och alla kan bli nästa miljonär. I nästan hälften av dragningarna säger statistiken att du i alla fall bör pricka in tre till fyra av 11 satsade siffror. Så trots att det handlar om tur är spelet upplagd på ett sådan sätt så att du har största möjliga chans att uppleva vinst.